Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arınç'tan hain saldırıya mesaj

        TBMM Başkanı Bülent Arınç, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Köyü yolunda bir binbaşının şehit olduğu, 2 erin de yaralandığı saldırıyla ilgili olarak, ''Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain sadırılar asla amacına ulaşamayacaktır'' dedi.

        TBMM Başkanı Bülent Arınç, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü yolunda bir binbaşının şehit olduğu, 2 erin de yaralandığı saldırıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

        TBMM Başkanı Arınç'ın mesajı şöyle:

        ''Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü yolunda terör örgütü üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı plastik patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir binbaşımızın şehit olmasından ve iki askerimizin de yaralanmasından büyük üzüntü duydum.

        Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimiz bu hainlere hak ettikleri en sert cevabı verecektir.

        Vatanın bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine ulaşan binbaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.''

        A.A

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ