Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AKP'nin yerine kireç suyu koymuş

        Erbakan, Genel Başkan Recai Kutan'la birlikte Konya'da Saadet Partisi'nin aday tanıtım programına katıldı. 1500'e yakın partilinin harem-selamlık oturduğu toplantıda, kürsüye 'Hocam, Çankaya sizi bekliyor" sloganıyla çıkan Erbakan şöyle konuştu:

        "Ne diyorlar? 'AKP de aynı SP gibi. Onlar da Milli Görüşçüydü ama tek farkları şimdi gömleklerini çıkardılar' diyorlar. Hiç alakası yok. Namaz camide kılınır, havrada kılınmaz. AKP'nin yerine kireç suyu koymuşsun Saadet sütü diye bana yutturmaya çalışıyorsun. 'Bak, bu da namazını kılıyor' diyorlar. Kılıyor ama kireç suyu. Kireç suyu içersen İsrail'e köle olursun. Süt içersen Sultan Fatih olursun. Savunmalarına bak: 'Asker bize muhtıra veriyor' diyorlar. Bunların hepsi uydurma. 5 yıl sonra Anadolu'ya oy istemeye gelecekler. Anadolu'nun cevabı şu olacak. 'Alın da kaçan mı? Bunlar, dişi çıkmamış çocuk. Tecrübeleri yok. IMF'nin emrinden çıkamıyorlar."

        'Karar vereceğiz'

        AKP döneminde Türkiye'nin parçalanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirten Erbakan, "22 Temmuz seçimleri bunun için Çanakkale Savaşı'ndan daha önemli. Çanakkale Savaşı'nda düşmanları kapıdan kovduk. AKP vasıtasıyla bacadan geldiler. Bu nedenle 22 Temmuz'da tarihin en büyük kararını vereceğiz." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ