Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu acıya yürek dayanmaz

        Ankara Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamada yaralanan ve dün sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hülya Develi, memleketi Çubuk İlçesi Dumlupınar Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Ancak cenaze töreninde öyle bir manzara yaşandı ki, törene katılan herkes gözyaşlarına boğuldu.

        Annesinin tabutuna sarılan 6 yaşındaki oğlu İbrahim Develi,'Açın annemi göreyim. Anneciğim ne olur beni bırakma,kalk artık' diyerek ağlaması yürekleri parçaladı. Sadece küçük İbrahim değil İbrahim'in bu feryatlarını duyan herkes gözyaşlarına boğuldu.

        Ölen Hülya Develi'nin babası İbrahim Develi ise, “Törer canımızı bizden aldı. O melek gibi birisiydi, Allah onu bizden çok sevdiği için yanına aldı. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. 6 yaşındaki torunum hem annesiz hem babasız kaldı. Artık ölene dek ona biz bakacağız” diyerek gözyaşı döktü.

        Hülya Develi'nin yaralandığı sırada yanında bulunan ve kendisi de patlamada ayağından yaralanan arkadaşı Figen Hoşkan ise “O gün oğlunun doğum günüydü. Heyecanlı ve sevinçliydi. Oğluna ayakkabı alacaktı. Bu teröre lanet olsun. Annesini oğlunda ayırdılar” dedi.

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ