Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Orhan Doğan için kepenkler indiriliyor

        Şırnak DEP eski Milletvekili için Cizre'de bugün kepenkler kapatılacağı belirtilirken, Orhan Doğan'ın anne ve babasının yanına defnedileceği belirtildi.

        Tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde dün sabah vefat eden DEP eski Milletvekili Orhan Doğan için Cizre'de bir tören düzenlenecek. Van'dan karayolu ile konvoy halinde getirilecek olan cenazeyi vatandaşlar ve DTP'liler İdil'de karşılayacak. Cizre İlçe otogarı bitişiğindeki yapılacak olan törenin ardından Orhan Doğan'ın cenazesi Nuh Nebi Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Cizre asri mezarlığında babası Yusuf ve annesi Ayşe Doğan'ın yanına defnedilecek.

        Cenazenin defnedilmesi sırasında Cizre de esnafların kepenklerini indirecekleri belirtildi. Doğan'ın cenazesi saat 17.00'de yapılacak olan defin işlemlerinin ardından törene katılanlar Cizre Atatürk parkında kurulan taziye yerine geçecekler. Doğan için düzenlenecek olan cenaze törenine katılımın çok büyük olacağı belirtiliyor.

        Öte yandan Orhan Doğan'ın cenazesi münasebeti ile ilçede ve cenaze konvoyunun geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ