Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem DÖVMEDiĞiME DUA ETSiN

        Balıkesir Sanayi Odası'nın cumartesi günü düzenlediği toplantıda "TBMM'de eşleri türbanlı milletvekilleri haberine tepki göstererek, "Sana ne lan benim hanımımdan" diyen AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, kendisini savunurken, bu sözleri kendisini arayan gazeteciye söylediğini öne sürdü.

        AKP'li milletvekilleri, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genel Merkez'de bir araya geldi. Toplantı çıkışında dikkatlerin üzerinde toplandığı isim olan Öztaylan, birkaç gazeteci ve bazı AKP'lilerin bulunduğu yerde kendisini savunmaya çalıştı. Gazetecilere konuyla ilgili net bir yorum yapmayan Öztaylan, AKP Bursa Milletvekili Faruk Çelik'in de aralarında olduğu milletvekillerine, "Bana gazeteci, 'Eşinizin başı açık, AKP'ye seçildiniz, şimdi kapatacak mısınız' diye sordu. Ben de ona 'Sana ne lan' dedim. Olay bu. Dövmediğime şükretsin" diyerek savundu.

        'Yazıldığı gibi değil'

        İşadamlarının önündeydi

        Yönetim görüşecek

        Basın örgütleri de Cemal Öztaylan'ı eleştirdi

        Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Öztaylan'ı, "Bu üslup ne yazık ki bir süredir siyasetçilerin kendileriyle ilgili haberleri yanıtlamak için başvurdukları bir yönteme dönüştü. Onaylamak mümkün değil" diyerek eleştirdi. Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi de üsluba tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ