Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Partili Bilgiç: "Rüşvetle bağlantım yok"

        AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yargıda rüşvet operasyonu ile ilgili herhangi bir bağlantısının bulunmadığını söyledi.

        Bilgiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün bir gazetede, yargıda rüşvet operasyonunda adının geçtiğine ilişkin haberler yer aldığını hatırlattı. Haberin manşeti ile içeriğinin uyuşmadığını ifade eden Bilgiç, rüşvet veya para olayıyla hiçbir alakasının bulunmadığını kaydetti. Bir hemşehrisine avukat konusunda yardımcı olduğunu dile getiren Bilgiç, şunları söyledi:

        ''Bir hemşehrim sıkıntısını anlattı ben de kendisine avukat konusunda yönlendirme yaptım. Görüldüğü gibi ne bir savcıyı, ne bir hakimi, ne bir yargıtaydaki birini aramışım. Sadece bir avukat ile görüşmem var. Ne parayla ne olayla hiçbir alakam yok, sadece bir hemşehrimi avukat konusunda yönlendirme yapmışım o kadar. 1.5 sene önce yaşanan bir hadise ama bu olay dava konusu olacak, gazete hakkında dava açacağım.''

        Bugün bir gazetede, yargıda rüşvet operasyonunda AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in de telefon görüşmelerinin takıldığı, cinayet nedeniyle müebbet hapse çarptırılan bir tanıdığının Yargıtaya gelen dosyası için devreye girdiği iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ