Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP adaylarına 'deve'li karşılama

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayları Zahir Kandaşoğlu, Abdülbari Melek ve Mehmet Acar, Van Ferit Melen Havaalanı'nda yüzlerce araçtan oluşan bir konvoyla karşılandı. Havaalanında sevenleri tarafından getirilen deveye binen Kandaşoğlu, bugüne kadar kimsenin çantasını taşımadıklarını ve kimseye yalakalık yapmayacaklarını belirterek, "Ben Van halkının içinden çıkmış biriyim. Ben Van halkının çantasını taşıyacağım" dedi.

        Cemal AŞAN / VAN (AHT)

        CHP Van Milletvekili adayları Zahir Kandaşoğlu, Abdülbari Melek ve Mehmet Acar, Van Ferit Melen Havaalanı'nda İl Başkanı Ertuğrul Çabuker, partililer ve yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Yüzlerce araçlık konvoyun hazır bulunduğu havaalanında milletvekili adaylarının gelişiyle birlikte kurban kesildi. Havaalanına getirilen bir devenin sırtına binen Kandaşoğlu partilileri selamladı. Kandaşoğlu ve yüzlerce araçlık konvoy daha sonra Van'da

        Maraş Caddesinde bulunan seçim bürosuna geldi. Burada tek tek tebrikleri kabul eden Kandaşoğlu kendisini karşılamaya gelenlere yaptığı konuşmada, "Bugün gördüğüm tablo beni çok duygulandırdı. Beni tanıyorsunuz. 20 yıldır Van'da çeşitli alanlarda görev aldım. Van için çalıştım. Van'ın sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için uğraştım. Van'ın kedisini, Van'ın peynirini ve Van'ı temsil eden her şeyi sırtıma aldım, taşıdım. Tüm bunları Van'ı tanıtmak için yaptım. Bu halk her şeye layıktır. Ben bu halkın içinden çıkmış biriyim. Zahir Kandaşoğlu bugüne kadar kimsenin çantasını taşımadı, bundan sonra da taşımayacak. Zahir Kandaşoğlu sadece Van halkının çantasını taşıyacak. Zahir Kandaşoğlu bugüne kadar kimseye yandaşlık yapmadı. Zahir Kandaşoğlu Van halkının sesi olacak. Size söz veriyorum; kandırmaca yapmayacağım. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğim. Biz Vanlılar olarak bir aileyiz. Bu il için çalışıyoruz. VATSO Başkanlığım sırasında destek bulabilseydim bugün Van çimento fabrikası, Van hidroelektrik santralı Van halkının malı olacaktı. Van bir cazibe merkezidir. Ama hak ettiği yerde değildir. Sayın Kılıçdaroğlu ile Ankara'da makamında görüştüm. Onun da size selamı var. Size layık olacağım asla yanlış yapmayacağım" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ