Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu din görevlileriyle iftar yaptı

        Serkan AKKOÇ / AHT

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğinde din görevlileriyle biraraya geldi.

        Kadıköy Belediyesi, 1. Bölge din görevlileri için Kalamış'taki Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde iftar yemeğine düzenledi. Davetliler masalarında iftar saatini beklerken Kuran-ı Kerim ve ilahiler okundu.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağırıcı'yla yan yana oturduğu iftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Süheyl Batum, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin parti üyeleri ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

        Duahan Sadettin Evginer'in yaptığı şükür duasının ardından iftar yemeği sona ererken Kılıçdaroğlu, "Din görevlilerimizle bir iftar yaptık. Onlarla beraber olmaktan son derece mutluyum. Ramazan ayında onların yoğun olduklarını biliyorum. Umuyorum bu birlikteliğimiz Ramazan sonrasında da devam eder" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ