Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ak Parti'de bayram heyecanı

        Hayati ARIGAN / AHT

        AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve çok sayıda partili katıldı.

        TOPBAŞ'TAN BAKAN KIZINA 50 TL BAYRAM HARÇLIĞI

        Bayramlaşmaya katılan partililere, döner sandiviç, kurupasta ve tatlı ikram edildi. Bayramlaşmaya Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 8 yaşındaki kızı Ecehan ile birlikte katıldı. AKP'li bakanların ve belediye başkanların sevgi odağı haline gelen Ecehan'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 50 TL harçlık verdi.

        TÜRKİYE BÜYÜK DEVLETE YAKIŞANI YAPTI

        Ramazan ayının son günlerinde bu aya yakışır bir biçimde hareket ederek azınlık vakıflarının 30 yıllık sıkıntısını giderdiklerini dile getiren Bağış, " Azınlıkların 30 yıllık malum konusunu sayın Başbakanımızın irade göstermesiyle hallettik. Biz büyük bir devlete yakışanı yaptık. 162 inanç kurumu ile iftarda bir araya gelerek onların sorunlarını hallettik. Çok anlamlı bir ramazan ayını geride bırakmış olduk." şeklinde konuştu.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ise, Ramazan ayında gerçekleşen terör olaylarına dikkat çekti. Bölücü terör örgütünün ramazan ayında bile rahat durmadığını dile getiren Aksu, milletin feraseti sayesinde nifak tohumu ekmek isteyenlerin bu amaçlarının kuruyacağını ifade etti.

        Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma töreninde Bakanlar, milletvekilleri, tek sıra halinde partililerle bayramlaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ