Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MHP'li Başkan AK Parti'ye katıldı

        Balıkesir’in Kocaavşar Beldesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Keskin Gezen ve aynı partiden meclis üyesi Ali Özkaya, törenle AK Parti’ye katıldı.

        Katılım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker katıldı. Üyelik formunu dolduran Belediye Başkanı Keskin Gezen, Kocavaşar’a daha iyi hizmetler sunabilmek için AK Parti’ye katıldığını belirtti. Yeraltı sulama sistemi, düğün salonu, kapalı pazar yeri ve Gökçeyazı-Kocaavşar yolunun yenilenmesi projelerinin devam ettiğinin kaydeden Gezen, "Bu projelerin gerçekleşmesi için gece gündüz çalışacağım. Bu projeleri birlik ve beraberlik içinde başaracağımıza inanıyorum" dedi.

        Gezen’in rozetini takan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, partilerinin merkez partisi olduğunu söyledi. Partilerinin sloganının ’Durmak yok yola devam’ olduğunu hatırlatan Uğur, "Biz seçimden seçime kampanya yapan, seçimden seçime çalışan bir teşkilat değiliz. Bizim maçımız 90 dakika değil. Birileri maça çıkıyor, 90 dakikayı, ardından uzatmaları oynuyor. Bizde öyle değil. Bizim maçımız 24 saat, 365 gündür. Tüm ilçe kongrelerini, gençlik ve kadın kolları kongrelerini huzurla, güvenle yaptık. Kavga gürültü olmadı. Bizim anlayışımız ’küçük olsun, benim olsun’ değildir. Biz ’büyük olsun, hepimizin olsun’ diyoruz. Gidin CHP’ye, gidin MHP’ye, kaç tane üyeleri var? Üye yapmaktan korkuyorlar. Biz üye sayımızı arttırmak için yarış yapıyoruz. Halkımıza buradan sesleniyorum; AK Parti’nin kapıları açık, gelin üye olun" diye konuştu.

        BAŞKANA SORUYU DA UĞUR YANITLADI

        AK Parti’li Uğur, gazetecilerin Başkan Gezen’e "Neden AK Parti’yi seçtiniz" sorusunu da yanıtladı. Uğur, "İstikrarı, büyümeyi, belediyecilik hizmetini AK Parti’de gördü. O da bize katıldı, biz de bağrımıza bastık" dedi.

        İl Başkanı Mahmut Poyrazlı da, 25 Şubat Cumartesi günü DSİ tesislerinde Yerel Yönetimler Şurası yapacaklarını ve bu şuraya tüm teşkilatla birlikte belediye başkan yardımcılarının, belediye ve il genel meclisi üyelerinin katılacağını kaydetti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ