Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Niğde'ye 5 milyon liralık ödenek,

        AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kentteki okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için yaptığı talep üzerine 5 milyon TL'lik ödeneğin ayrıldığını söyledi.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kavaklıoğlu, "Kaliteli bir eğitim için alt yapısı tamamlanmış sağlıklı bir ortam gereklidir. Bizler bu nedenle okulların ihtiyaçlarının giderilmesine ve eğitimin en sorunsuz ortamlarda verilmesine özellikle önem vermekte ve yakından takip etmekteyiz. Eğitim kalitemizin artması için verdiğimiz bu çabalar, bizleri sevindirecek, yüzümüzü güldürecek şeklinde sonuçlanmaktadır. Pek çok yeni eğitim öğretim kurumunun yapılması çabalarımız sürerken mevcut eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının giderilmesi için gerçekleştirdiğimiz görüşmelerle 5 milyon TL'lik bir ödenek desteği kazandırıldı" dedi.

        Sevinçli olduklarını belirten Kavaklıoğlu, "Çocuklarımız sadece eğitimi düşünmeli, bizler kendimizi onların sorunları ve ihtiyaçlarını gidermekle sorumlu hissediyoruz. İşte bu ödenekle okullarımızın bakım onarımı başta olmak üzere tüm eksikleri giderilecek. Niğdeli çocuklarımız eğitim hizmetinin en iyisine layık. Çocuklarımızın en iyi eğitim hizmetini almasını sağlamak için çabalamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ