Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beylikdüzü'nde bir nakliye firmasında sahte kimlik ile şoför olarak işe giren Abdülkadir Naçar, limana götürmek için aldığı 407 adet LCD televizyonu bir TIR'a yükledikten sonra ortadan kayboldu.

        Müslim SARIYAR-AHT

        Beylikdüzü'nde bir nakliye firmasında sahte kimlik ile şoför olarak işe giren Abdülkadir Naçar, limana götürmek için aldığı 407 adet LCD televizyonu bir TIR'a yükledikten sonra ortadan kayboldu. TIR, iki gün sonra Esenyurt'ta boş olarak bulunurken, Beylikdüzü Asayiş Büro ekipleri, Bahçehir'de lüks bir sinema salonuna baskın yaparak televizyonların bir kısmını ele geçirdi. Hırsızların, televizyonları sahte fatura düzenleyerek sattığı öğrenildi.

        Lütfi Özışık sahte kimlikli sabıkalı hırsız Abdülkadir Naçar, Beylikdüzü'nde Ahmet Çekici'ye ait nakliyat firmasında şoför olarak işe girdi. Sabıkalı hırsızın ilk işi de ünlü bir firmadan 407 adet LCD televizyonun alarak Ambarlı Limanı'nda bekleyen gemiye götürmek oldu. Fabrikadan bir konteynır dolusu televizyonu TIR'a yükleyen Naçar, ortadan kayboldu. 2 gün sonra ise TIR boş olarak Esenyurt'ta bulundu. Nakliyat firmasının müracaatı üzerine Beylikdüzü Asayiş Büro ekipleri, harekete geçerek Abdülkadir Naçar'ın gerçekte Lütfi Özışık olduğunu tespit etti. Naçar'ın telefon görüşmelerini takip eden polis, Ali İpezer'in de suç ortağı olduğunu tespit etti. İpezer isimli kişiyi Bağcılar'daki evinde gözaltına alan Beylikdüzü Asayiş Büro ekipleri, ifadesinde, televizyonlarını sahte fatura düzenleyerek piyasaya sürdüğünü belirledi. İpezer'in ifadeleri doğrultusunda Bahçeşehir'de bir alışveriş merkezi

        içindeki lüks sinemaya baskın yapan polis, sinema salonunun koridoru ile deposunda konulan 44 adet televizyonu buldu. Televizyonların seri numaralarından çalıntı oldukları kesinlik kazandı. Televizyonlarına el konulurken Ali İpezer mahkeme tarafından başka bir suçtan tutuklandı. Televizyonları çalan Abdülkadir Naçar'ın ise hırsızlık olayından 1 ay sonra başka bir suçtan dolayı Tokat'ta cezaevine girdiği ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ