Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 42 günlük bebeği ısırıp hastanelik etti!

        İddiaya göre, ilçeye bağlı Kozanlı beldesinde ev hanımı olan Kader K., 42 günlük bebeği Ş.C.K.’yı karnını doyurduktan sonra uyuması için salıncağına yatırdı. Anne Kader K., bebeğini yatırdıktan sonra ev işlerini yapmak için mutfağa geçti. Bu sırada evde olan ve görme bozukluğu rahatsızlığı bulunan 7 yaşındaki E.K., duvardan tutunarak amcasının oğlu olan 42 günlük bebeğin odasına girdi.

        SALINCAKTA UYUYAN BEBEĞİ KUCAĞINA ALARAK

        7 yaşındaki çocuk, salıncakta uyuyan bebeği kucağına aldıktan sonra başka yüzü olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerini ısırmaya başladı. Bebeğin çığlık atması üzerine odaya koşan anne Kader K., görme bozukluğu bulunan E.K.’yi kucağında bebeğiyle gördü. Bebeği neden kucağına aldın diyen Kader K.’nin tepkisi üzerine küçük çocuk, kucağındaki bebeği kucağından bıraktı. Bu kez de yere düşerek darbe alan bebek, hemen özel bir araçla Kulu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

        VÜCUDU ISIRIKTAN MORARMIŞ

        Acil Servis Doktoru Azra Kılıç’ın yaptığı muayene sonrası 42 günlük bebeğin başta her iki kulağı olmak üzere yüzü, karnı, kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinin ısırıldığı tespit edildi. Bazı ısırılan yerlerin morardığını gören doktor Kılıç, yaptığı ilk müdahalenin ardından bebeğin vücut travmasına maruz kalması nedeniyle sevkine karar verdi. Bunun üzerine 42 günlük bebek, ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili jandarmanın soruşturma başlattığı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ