Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi, ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Ördek ise veterinerlik fakültesinde komada.

        AHT MUHABİRİ UĞUR USLUBAŞ'IN HABERİ

        Bursa'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi, ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

        Akıllara durgunluk veren olay merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Döndü ve Salih A. (77) çiftine ait ördeğe, çiftin damadı A.Ç. (50) tecavüz etti. Salih A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan A.Ç., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.A.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Ördeğin sahibi Salih A., "Damadım dün gece bize geldi. Alkollüydü. Zaten hep alkol alır. Dün gece geldiğinde terastaki yatakta yattı. Ben 'Oğlum burada yatılır mı?' dedim, ama dinlemedi. Ben aşağı indim. Sonra gidip kümesten ördeği almış. Sabah ben geldiğimde ördek yürüyemez haldeydi. Kan vardı. Yatağı fark etmeyelim diye dik koymuş, baktığımda tüyler ve kan vardı. Şikayetçi oldum" dedi.

        4 çocuk babası inşaat işçisi A.Ç., gazetecilerle görüşmek istemezken iddiaları reddedip iftiraya uğradığını öne sürdü. A.Ç., "Benim üst kat komşum zaten polis. İddialar iftira" dedi.

        Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ