Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis ekipleri, şüphelendikleri 2 kişinin üzerinde şurup şişesi içine saklanmış 263 adet ecstacy hap buldu...

        AHT MUHABİRİ MÜSLİM SARIYAR'IN HABERİ

        Beylikdüzü'nde uygulama yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri 2 kişinin üzerinde şurup şişesi içine saklanmış 263 adet ecstacy hap buldu. Polise "Hastayım. Eczaneden hap ve şurup aldım" diyen Zekeriya Ç.(28) ve Emre A.(22) mahkeme tarafından tutuklandı.

        Beylikdüzü'nde uygulama yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Beylikdüzü ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Aracın korsan taksi olduğunu belirleyen ekipler, müşteri olarak bulunan Zekeriya Ç. ve Emre A.'nın üzerinde arama yaptı. Üst aramasında herhangi bir suç aleti çıkmayan ikilinin elinde bulunan bir eczaneye ait poşet açıldı. Bu sırada Zekeriya Ç. "Hastayım. Eczaneden hap ve şurup aldım" dedi. Polis hap kutusu ve şurup şişesini inceledi. Şurup şişesinden 263 adet ecstacy uyuşturucu hap çıktı. Hapları sattığı öğrenilen Zekeriya Ç. ve Emre A., Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği tarafından Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Mahkeme ikiliyi tutukladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ