Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da babası ve ablasıyla tartıştıktan sonra canına kıyacağını söyleyip evden ayrılan işadamı 37 yaşındaki F.K.'nın, otomobilinin içinde başına dayadığı tabancayı, bir polis memuru canı pahasına elinden aldı.

        Aydın'da babası ve ablasıyla tartıştıktan sonra canına kıyacağını söyleyip evden ayrılan işadamı 37 yaşındaki F.K.'nın, otomobilinin içinde başına dayadığı tabancayı, bir polis memuru canı pahasına elinden aldı. Polise sarılan F.K. kendisini İzmir'e götürmesini isterken, yakınları, görüntü almaya çalışan gazetecilere tepki gösterdi.

        Olay, Aydın- Muğla karayolu kenarındaki bir akaryakıt istasyonun yakınında dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Germencik İlçesi'nde inşaat malzemeleri satan bir işyerinin sahibi olan evli ve iki çocuk babası F.K., iddiaya göre ailevi nedenlerden dolayı ablası ve babasıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine canına kıyacağını söyleyen F.K., ruhsatlı tabancasını da alıp 09 FK 484 plakalı otomobiline bindi ve hızla uzaklaştı. Yakınları, durumu polise bildirdi. Harekete geçen polis, otomobili takibe aldı ve işadamını durdurmaya çalıştı. Polisin uyarısına aldırmayan F.K., daha sonra otomobilini bir akaryakıt istasyonunun yanında durdurdu ve kapılarını kilitledi. Takipteki polis ekipleri de F.K.'nın kaçmasını engellemek için polis otolarıyla aracın ön ve arkasını kapattı.

        İKNA ÇABASI BAŞARASIZ OLDU

        Yanındaki tabancayı başına dayayan F.K.'yı gören polis, uzun süre ikna etmek için çabaladı. Ancak F.K., kimseyi otomobilinin yanına yaklaştırmadı. Bir polis memuru, ısrar edip konuşmak istediğini söyleyince, F.K. camı açtı. İşadamının bir anlık dalgınlığından yararlanan polis memuru, canı pahasına tabancaya sarılıp F.K.'nın elinden aldı. Otomobilden çıkartılan F.K., kendini kurtaran polise sarılıp, kendisini İzmir'e götürmesini istedi.

        YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI

        Bu sırada F.K.'nın bulunduğu yere gelen yakınları, olayı görüntülemeye çalışan gazetecilere hakaretler yağdırıp, tepki gösterdi. Yakınlarına ait bir başka otomobile bindirilen F.K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ