Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Tenimiz uyuşmadı' davası!

        AHT MUHABİRİ ÖZGE EĞRİKAR'IN HABERİ

        İstanbul’da diş hekimi kadın, doktor kocasının kendisine “Seni kadın olarak görmüyorum, tenlerimiz uyuşmadı” diye hakaret etmesi üzerine boşanma davası açtı. Diş hekimi N.E.U., eşi H.H.U.’dan tazminat olarak da 25 milyon TL istedi.

        İstanbul’da, diş hekimi N.E.U., 25 yıllık doktor eşi H.H.U.’nun kendisine “Seni kadın olarak görmüyorum. Tenlerimiz uyuşmadı. Hayatımda biri değil, 500’ü, 1000’i var” diyerek hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla boşanma davası açtı. Dilekçesinde, “Kocam tenimizin uyuşmadığını, 55 yaşında mı keşfetti?” diyen 2 çocuk annesi diş hekimi kadın, doktor kocasından taleplerini ise şöyle sıraladı: “16 yaşındaki oğlumuzun velayeti bana verilsin. Benim için aylık 10 bin, oğlumuz için aylık 7 bin TL nafaka ödesin. 15 milyon TL maddi, 10 milyon TL de manevi tazminat ödemesi sağlansın. Davalı adına kayıtlı menkul ve gayrimenkuller ile banka hesapları üzerine ihtiyati tedbir konulsun. Bebek’te çocuklarım ile birlikte yaşadığım evin tapusuna, ‘aile konutu’ şerhi eklensin.”

        "AYLIK KİRA GELİRİ 32 BİN TL"

        Evlilik birliği süresince müşterek birikimlerinin çoğunun davalı adına yapıldığını iddia eden diş hekimi, mahkemeye doktor eşi adına kayıtlı menkuller ile gayrimenkullerin listesini de sunarak, “Eşimin aylık kira geliri 32 bin TL. Ben de çalıştığım dönemde bu mal varlığına katkıda bulundum” dedi.

        "KOCAMIN MAL VARLIĞI"

        - Bodrum’da 100

        yataklı otel ve villa

        - Fatih’te 10 daire,

        1 apartman,

        1 poliklinik tapusu,

        2 arsa

        - Şişli’de daire

        - Beşiktaş’ta 3 katlı

        1 ev, 1 arsa.

        - Antalya’da

        3 arsa, 3 tarla,

        1 zeytinlik

        - Bağdat

        Caddesi’nde

        poliklinik

        - 2011 model

        otomobil

        - Çeşitli

        bankalarda

        2 milyon 500 bin

        TL’lik hesaplar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ