Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mutfak masasına bıraktığı not bulundu

        Eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar eden Hasan Şahin'in mutfak masasına bıraktığı not bulundu. Hasan Şahin'in bıraktığı nokta, "Çok direndim, ama çıkar yol bulamadım. Eşimin ve kızımın rahatsızlığı beni çok sıkıntıya soktu. Bu işi onları bırakacak kimse olmadığı için yapmak zorunda kaldım. Önce karımın, sonra da kızımın kafasına et tahtasıyla vurarak bu suçu işledim. Kendimi öldürmek için de balkondan atlamaktan başka yol bulamadım. Özür diliyorum" diye yazdığı öğrenildi.

        SON KAHVALTISINI YAPMIŞ

        Notta eşi ve kızını saat 04.30'da öldürdüğünü de yazan Hasan Şahin'in intihar edinceye kadar geçen yaklaşık 4.5 saatlik süreçte mutfakta oturduğu ve son kahvaltısını yaptığı anlaşıldı. Masada kan izleri de saptanırken Hasan Şahin'in bir gün önce eşi ve kızının bakıcılığını yapan kadına da bugün işe gelmemesi için izin verdiği öğrenildi. 4 gündür işyerine de gitmediği bildirilen Hasan Şahin'in gece iş ortağını telefonla arayıp, "Sabah beni bekleme" dediği de anlaşıldı.

        BORCU 2.5 MİLYON

        Hasan Şahin'in nar bahçesi, nar suyu tesisleri bulunduğunu ancak işlerinin umduğu gibi gitmemesi sonucu yaklaşık 2.5 milyon lira borca girdiğini ileri sürdü. Borçlarını ödemek için nar bahçesini satılığa çıkartan Şahin'in evine alacaklıları tarafından icra gönderildiği de ileri sürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ