Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp kızını arıyor

        Antalya'daki bir otelde resepsiyon görevlisi olarak çalışan ve 1 hafta önce ortadan kaybolan kızı 20 yaşındaki Betül Karaca'dan haber alamayan Osman Karaca, polise başvurdu.

        Kemer İlçesi, Göynük Beldesi'ndeki bir otelde resepsiyon görevlisi olan Betül Karaca, 12 Şubat günü işyerine gitmek için öğle saatlerinde evden ayrıldı. Akşam kızının işyerine gitmediğini öğrenen Osman Karaca'nın tüm aramaları sonuçsuz kaldı. Kızının hayatından endişe eden Karaca, polise başvurdu. 5 aylık nişanlı kızının kaçırılmış olabileceğini düşünen Osman Karaca, bulunmasını istedi.

        Kızının kullandığı, ancak kendi adına kayıtlı telefon numarasından kimlerle görüştüğünü belirleyen Osman Karaca, geçen yıl aynı yerde çalıştığı R.Y. ile sık sık ;görüşme yapıldığını saptadı.

        Kızının Adana'daki R.Y.'nin elinde olduğunu ileri süren baba Karaca, "15 Şubat akşamı ablasını başka bir numaradan arayıp, 'Abla ben 01 şehrindeyim. Nerede olduğumu bilmiyorum. Beni kurtarın' demiş. Bunun üzerine kızımın nişanlısı arkadaşlarıyla Adana'ya gittiler ancak bir sonuç elde edemedik. Kızımı görenler ne olur en yakın karakola ya da 155'i arayıp ihbar etsin" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ