Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığının gayet iyi olduğunu, Erdoğan'ın yarın Çanakkale'ye gideceğini söyledi.

        Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığının gayet iyi olduğunu, Erdoğan'ın yarın Çanakkale'ye gideceğini söyledi.

        TRT'nin İstanbul Radyosu'nda bir tanıtım programına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündemle ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı.

        Evinde istirahat eden Başbakan Erdoğan ile telefonla konuştuğunu ifade eden Arınç, "Sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi. Hava şartlarından biraz gözüm korktu ama kendisi yarın ve pazartesi günü Çanakkale'de olacağını ifade etti. Sağlık, afiyet diledik. Kendisinin de çok selamları var. Sağlıklı buldum kendisiyle telefonda görüştüğümde" dedi.

        İMRALI'YA GİDECEK HEYET

        "İmralı'ya gidecek üçüncü heyette yer alacakların isimlerinde bir gelişme var mı?" şeklindeki soruya ise Arınç, "MİT Müsteşarı ve Adalet Bakanlığı ile görüşüldüğüne göre, zannediyorum bu konuda bir gelişme olabilir. Adalet Bakanımız, eğer oraya bir heyet gidecekse hangi milletvekillerinin gideceğine karar verecektir. Bunları önümüzdeki süreçte hep beraber takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ