Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'nın Kozan ilçesinde ailesinin 10 ay önce kayıp başvurusunda bulunduğu kişinin öldürülerek portakal bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili 2'si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

        Adana'nın Kozan ilçesinde ailesinin 10 ay önce kayıp başvurusunda bulunduğu kişinin öldürülerek portakal bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili 2'si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

        Bir süredir işsiz olan evli ve 2 çocuk babası kamyon tamircisi Şaban Yel (41), geçen yıl haziran ayında, arkadaşlarıyla gittiği balık avı sırasında gelen bir telefonun ardından emanet aldığı otomobille ayrılarak geri dönmedi.

        Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Yel'in emanet aldığı otomobil bir süre sonra ilçedeki Çanaklı TOKİ konutları yakınında plakaları sökülmüş halde terk edilmiş olarak bulundu.

        Yaklaşık 10 aydır soruşturmayı sürdüren Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kozan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe merkezi ile Güneri köyündeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. 2'si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

        Zanlılar T.Ö, Z.Ö, N.U, M.S, M.S, M.M, V.Y, H.G. ve M.G'nin ilçe emniyet müdürlüğündeki sorgularında elde edilen bilgiler doğrultusunda Tufanlı köyü yolunda Deliçay mevkisindeki bir portakal bahçesinde arama yapıldı.

        Kazma ve küreklerle gece karanlığında yaklaşık 4 saat süren arama sonunda bahçedeki portakal ağaçları arasında çıplak olarak gömülmüş halde Şaban Yel'e ait ceset bulundu.

        Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ceset, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Bu sırada morg önüne gelen Şaban Yel'in eşi Hatice Yel otomobilin içinde uzun süre gözyaşı döktü.

        Zanlılar ise sorgularına devam edilmek üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ