Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bahçelievler'de bir süre önce okuduğu liseden atıldığı belirlenen S.K.’yı (16) eski sınıf arkadaşlarının öldürdüğü belirlendi. Olayı gerçekleştiren Y.T. (15) polis tarafından yakalandı. Kavga anında olay yerinde oldukları belirlenen 6 öğrencinin de gözalt

        Bahçelievler'de bir süre önce okuduğu liseden atıldığı belirlenen S.K.’yı (16) eski sınıf arkadaşlarının öldürdüğü belirlendi. Olayı gerçekleştiren Y.T. (15) polis tarafından yakalandı. Kavga anında olay yerinde oldukları belirlenen 6 öğrencinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

        Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Koza Parkı’nda 11 Nisan 2013’de bir ceset gören vatandaşlar polise haber verdi. Polis olay yerine gittiğinde üzerinden kimlik bulunmayan cesedin bıçakla öldürüldüğünü tespit etti.

        Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada önce cesedin kimliği tespit edildi. Cesedin bir süre önce okuduğu liseden atılan S.K. olduğu tespit edildi. S.K.’nın son olarak okuldan kaçan eski sınıf arkadaşlarıyla buluştuğunun öğrenilmesi üzerine soruşturma bu yöne kaydırıldı. Dedektiflerin yaptığı çalışmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen S.K.’nın eski sınıfı arkadaşı Y.T. gözaltına alındı. Soruşturmada kavga sırasında olay yerinde oldukları belirlenen ölen S.K.’nın diğer sınıf arkadaşları E.A.(16), A.C.A.(16), T.Y.(17), E.Y.(16) aralarında bulunduğu 6 kişi daha yakalandı.

        Yaşları küçük olduğu için Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan olayın zanlısı Y.T. ile 6 kişi adliyeye sevk edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ