Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başkent'te bir otomobil ile hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı

        Yenimahalle, 174. Cadde ile 177. Cadde'nin kesiştiği kavşakta gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 177. Cadde'den Anadolu Bulvarı istikametine gitmekte olan Arif Helvacı idaresindeki 06 DT 4073 plakalı hafif ticari araç ile, 174. Cadde'de seyir halinde olan Murat Muratoğlu kontrolündeki 34 UZ 9264 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan Muratoğlu'nun idaresindeki otomobil, orta refüjdeki yön levhasını devirerek durabildi. Kazada, otomobilin sürücüsü Murat Muratoğlu, Ali Koray Soyalp ve Murat Uslu ile hafif ticari araçtaki sürücü Arif Helvacı, Osman Altınbaş, Gökhan Altın Mustafa Altınbaş, Selçuk Karsöken, Cuma Yılmaz ve Mehmet Zorlu yaralandı.

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan yaralılar, olay yerine gelen ilk ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaldırım üzerinde oturarak bir süre ambulans bekleyen hafif yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Öte yandan, Murat Muratoğlu, Ali Koray Soyalp ve Murat Uslu, kaza geçiren yakınları Eyüp Soyalp'in hasar gören otomobilini Ostim'deki bir tamirhaneye götürdükleri, eve dönerken de otomobilleriyle kazaya karıştıkları öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ