Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Onlar için bayram değil

        Bolu'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk Stadyumu'nda coşkuyla kutlandı. Tüm çocuklar çeşitli etkinlikler sergilerken, 11 yaşındaki Yunus ile kardeşi 9 yaşındaki Hakan Sezgin balon ve bayrak sattı.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk Stadyumu'nda törenlerle kutlandı. Törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Aileler ellerinde Türk bayrakları olan çocuklarıyla birlikte törenleri izlemek için stadyuma akın etti.

        İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında öğrencilerin cimnastik gösterileri ilgiyle izlendi. Ankara havası ve zeybek havaları eşliğinde oyunlar oynayan çocukların gösterileri büyük alkış aldı.

        BAYRAK VE BALON SATARAK PARA KAZANMAYA ÇALIŞTILAR

        Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencisi Yunus Sezgin ile aynı okulda eğitim gören kardeşi Hakan Sezgin ise stat dışında balon ve bayrak satarak para kazanmaya çalıştı. Yunus ve Hakan, çekingen tavırlarla kostümleriyle bayramı kutlamaya giden yaşıtlarına da bakmaktan kendilerini alamadı. Bayrama katılmayı çok istediğini belirten Yunus Sezgin, "Ben çalışıyorum, babama para götürüyorum. Stadyumun içerisinde olmayı ben de isterdim" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ