Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Pendik'te yolcu dolu münibüse molotoflu saldırı

        Engin BELLİ / AHT

        Kartal – Pendik hattında minibüsçüler arasında yaşanan kavga, yaşanan kundaklama olayıyla yeni bir boyut kazandı. Sabah saatlerinde silahlı çatışmada yaralanan minibüsçülerin yakınları, Pendik'te bir minibüsü kundakladı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

        Minibüsçü kavgası Pendik – Kartal hattında yaşandı. Pendik'te oturan bir minibüsçü ile Kartal'da oturan başka bir minibüsçü kavga etti. Kavga sırasında bıçaklanan Erdal Açıkgöz isimli minibüsçü hayatını kaybederken, Açıkgöz'ün yakınları, bugün karşı tarafın evini bastı. Sabah saatlerinde yaşanan çatışmada Ercan D. Ve Emrah A. isimli şahısların yanı sıra dersaneye gitmekte olan Cennet Keleş (13) isimli bir kız çocuğu da yaralandı.

        Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alınırken, minibüsçüler arasındaki gerginlik bununla da bitmedi. Bugün yaşanan olayda yaralananların yakınları olduğu iddia edilen bir grup, Pendik Eşref Bitlis Bulvarı'nda öldürülen Erdal Açıkgöz'e ait minibüsünün önünü kesti. Minibüs şoförünü silah zoruyla durduran ve yolcuları aşağı indiren grup, araca molotof kokteyli attı. Birbiri ardında atılan 5 molotof kokteyli ile alev alan minibüs, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ