Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kendinden 26 yaş küçük hamile eşini öldürdü

        Batman'da 46 yaşındaki Necat Bayar, hamile eşi 20 yaşındaki Gülşen Ertuğrul'u tabancayla vurarak öldürdü.

        Beşevler Mahallesi'nde imam nikahlı 3'üncü eşi Gülşen Ertuğrul ile bilinmeyen bir nedenle tartışan Necat Bayar, iddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla eşini vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Gülşen Ertuğrul'un hamile olduğu ve karnındaki bebeğin de sıkılan kurşunlar sonucu öldüğü belirtildi. Necat Bayar'ın geçen yıl zorla kaçırdığı Gülşen Ertuğrul ile dini nikah kıydığı ve diğer eşleriyle ayrı yaşadığı öğrenildi. Gözaltına alınan 46 yaşındaki Necat Bayar tutuklanarak Batman M. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

        Olaya tepki gösteren kadın dernekleri, öldürülen Gülşen Ertuğrul'un mezarı başında basın açıklaması yaptı. Ailesi ile birlikte Asri mezarlığa giden kadınlar, mezara karanfil bırakıp basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel, ailenin acısını paylaştığını belirterek, bu cinayetlerden sadece olayı yapanın değil devletin ilgili tüm kurumlarının sorumlu olduğunu ileri sürdü.

        Kızının bir hafta önce de şiddete maruz kaldığını söyleyen Anne Zekiye Ertuğrul ise kızının kasıtlı öldürüldüğünü belirterek, katile en büyük cezanın verilmesini istedi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ