Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Sonbahar yağışla geliyor!

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Kuzeydoğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        Hava sıcaklığının, iç ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

        Yurt genelinde rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        ÜLKE ÜLKE İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        BÖLGELERİMİZDE HAVALAR NASIL OLACAK?

        MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

        AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        DOĞU ANADOLU: Kuzey kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ