Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Patronlarının heykelini diktiler!

        İlçede 85 kişiye iş veren ve ‘halkın oğlu' olarak tanınan Kasım Yasdıoğlu için market çalışanları bir sürpriz hazırladı. Patronlarının heykelini yaptıran işçiler, Cemalpaşa Mahallesi'nde bulunan markete patronları Yasdıoğlu'nu çağırdılar. Hiçbir şeyden haberi olmayan Yasdıoğlu, işçilerin yanına gitti. Hep birlikte alkışlar eşliğinde işadamının heykelinin üzerindeki örtüyü açan işçiler patronlarını şaşırttı.

        "ÇOK MUTLUYUM"

        Ne diyeceğini şaşıran Yasdıoğlu "Bir esnaf olarak bir işveren olarak bu kadar büyük bir sürpriz yaşabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Dünyada yaşanabilecek en büyük mutluluklardan bir tanesi. Kendi işçilerim tarafından bunların yapılması ayrı bir şeref. Gönül ister ki herkes bu mutluluğu yaşayabilsin, çok nadir insanlar yaşar bu duyguları bu nadir insan ben olduğum için çok mutluyum" dedi.

        "BÖYLE PATRON BULUNMAZ"

        Patronlarının heykelini diken işçiler ise patronlarını çok sevdiklerini, kendilerine her konuda çok yardımcı olduğunu belirterek "Örnek bir patron, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Geçen yıl da babasından kalan mirası bize dağıtmıştı. Böyle patronlar çok nadir bulunur" diye konuştu.

        BABASINDAN KALAN MİRASI İŞÇİLERİNE DAĞITMIŞTI

        Kasım Yasdıoğlu, geçen yıl, babası Ali Yasdıoğlu'ndan miras kalan arsayı 41 bin 340 liraya satarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışanlarına 530'ar lira dağıtmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ