Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 2 yaşındaki Ahmet biberonunu için sulama kanalına düştü

        Niğde'nin Bor İlçesi'nde geçen cumartesi, sulama kanalına düşürdüğü biberonunu almak isterken suya düşen ve yaklaşık 1 kilometre sürüklenerek yaralanan 2 yaşındaki Ahmet Kılıç, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

        Olay, geçen 25 Ocak'ta ilçeye bağlı Bahçeli Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evlerinin önünde oyun oynayan Ahmet Kılıç, elindeki biberonunu sulama kanalına düşürdü. Biberonu kanaldan almaya çalışan Ahmet, bir anda dengesini kaybedince kanala düştü ve sürüklenmeye başladı.

        Anne Mehtap Kılıç, evin önünden kaybolan oğlunu bulabilmek için arama yaparken, suyla birlikte sürüklenen Ahmet, yaklaşık 1 kilometre ileride kanalın yanında oyun oynayan çocuklar tarafından yarı baygın halde bulundu. Olayı haber alan anne Mehtap Kılıç bulunan çocuğun kendi oğlu olduğunu görünce sinir krizi geçirirken, Ahmet Kılıç ambulansla Bor Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Ahmet, önce Niğde Dr. Doğan Baran Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne, buradan da Mersin'e sevk edildi.

        Mehmet-Mehtap Kılıç çiftinin iki çocuğundan biri olan Ahmet Kılıç'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ