Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da trafik kazası, Adana'da aile dönüşü kaza

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da aile ziyareti dönüşü bir otomobil takla attı. Kazada anne, baba ve 2 çocuklarından biri öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

        Adana'da yaşayan 44 yaşındaki Mustafa Boyacı, eşi 38 yaşındaki Iraz, çocukları 7 yaşındaki Mustafa Mert ve 12 yaşındaki kızları Merve ile eşinin annesini ziyaret etmek için 01 RC 130 plakalı otomobille Kozan İlçesi'ne gitti. Akşam saatlerinde ziyaretten Adana'ya dönerken Boyacı, Mustafalar Köyü yakınlarına henüz belirlenemeyen bir nedenden otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil takla atarak sürüklendi ve refüje çarpıp durdu. Hurda haline gelen otomobilde anne, baba ve iki çocukları sıkıştı. Kazayı görenler ise hemen jandarmaya haber verdi.

        Ambulans ve arama kurtarma ekibi Cankur da çağrıldı. Otomobilin içinden çıkartılan anne, baba ve çocuklardan Mustafa Mert'in öldüğü belirlendi. Kazadan yaralı kurtulan Merve Boyacı hastaneye kaldırıldı. Kaza yerine gelen Boyacı ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Merve Boyacı'nın sağlık durumunun da ağır olduğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ