Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstabul'da kapkaç yeniden hortladı!, istanbul,kapkaç,taksim

        Geçen hafta, tinerci kâbusunun yeniden hortladığını gündeme taşımıştım hatırlarsanız. İstanbul Emniyeti’nin başarılı çalışmalarıyla bir dönem kentin en büyük sorunlarından olan tinerci saldırılarının son bulduğunu fakat şu günlerde tinercilerle ilgili yeniden şikâyetler yükselmeye başladığını yazmıştım. Tinercilerle ilgili yakınmalar özellikle de Taksim çevresinden geliyordu.

        Güpegündüz yolda yürürken, hatta araçlarında bile tinerci saldırısına maruz kalan vatandaşlar güvenlik zafiyetinin bir an önce son bulmasını istiyordu.

        RAHATLIĞA BAKIN!

        Şimdi de yine uzunca bir süredir hiç konuşmadığımız, ne var ki bugünlerde yine hayatımızı, güvenliğimizi etkileyen bir konuya değineceğim ki bu konu kapkaç... İstanbul polisinin ciddi çalışmalarıyla kökü kazınan kapkaç olaylarının şu günlerde yeniden yaşanmaya başlandığına dair ihbarlar geliyor. Ve tabii ki yine Taksim’den... İşte bir okuyucumuzun başından geçenler...

        “1 Mayıs günü arkadaşımın aracıyla Dolapdere’den geçiyordum. Tam da polis kontrol noktasının önünden geçerken bir ara durduk. Ben ön koltuktaydım ve cam da açıktı. Elimde de telefon vardı. O sırada araca yaklaşan bir kapkaççı camdan elini uzatıp telefonu almaya çalıştı. Telefon yere düştü. Ben de araçtan indim. Kapkaççıyla karşı karşıya kaldık. Yerde de telefon duruyordu. Sonra ben belki elinde bıçak olabilir diye korktum ve geri çekildim. O da yerdeki telefonu alıp kaçtı. Kapkaççının birkaç adım ötede polis kontrol noktası olduğu halde son derece rahat olması beni daha da ürküttü. Dolapdere’de tinerci saldırılarıyla ilgili haberler de duyuyorum. Bu iş iyice çığırından çıkmadan önlem alınmalı. Yoksa birinin canını fena halde yakacaklar.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ