Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşini ve kızını öldüren Hakan Şimşek hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı

        Neşet KARADAĞ/HABERTÜRK

        Adana’da, borçları yüzünden cinnet getirdikten sonra eşi 45 yaşındaki Nazan ve 15 yaşındaki lise öğrencisi kızı Ladin’i uyurken kafalarına sıktığı birer kurşunla öldüren Hakan Şimşek (41) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

        Eşi ve kızını ‘sefil olmasınlar’ diye öldürdüğünü belirten Şimşek, “2008’den bu yana biriken borçlarımı bir türlü ödeyemedim. Bu yüzden bunalıma girmiştim. Olay günü alkollü olarak eve geldim. Kapıyı eşim açtı. Kızım uyuyordu. Eşimle oturup konuştuk. Ancak, tartışma olmadı. Eşim daha sonra gidip yattı. Biraz daha alkol aldım. Evde bulunan tabancayı alıp uyuyan eşimin başına bir el ateş ettim. Sonra da kızımın odasına gittim, uyurken kızımı da bir el ateş edip vurdum. Arkasından kapıyı kilitleyip dışarı çıktım.

        Bir süre bilinçsizce yürüdüm. Bir gün sonra arkadaşım Mustafa’nın evine gittim. 2 gün orada kaldım. Sonra da kendi kafama sıkmak için giderken yolda polisler yakaladı” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ