Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karakol önünde silahlı saldırı!

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL AHT

        Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Çocuk Büro Amirliği önünde otomobilde oturan 2 kişi, kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, saldırganlar araçla olay yerinden kaçtı.

        Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde önceki gece iki market sahibinin kavgası cinayetle sonuçlandı. İddialara göre, mahallede market sahibi olan Zafer Eren ile yine market sahibi olan Fikret Tutum arasında müşteri konusunda tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki market sahibi bıçak ve silahla birbirlerine saldırdı.

        Olayda yaralanan market sahiplerinden Zafer Eren kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Fikret Tutum ise yaralı halde hastanede tedavi altına aldı. Sabah saatlerinde, gece gerçekleşen olayda cinayet zanlısı olan Fikret Tutum'un akrabası olan Hüseyin Tutum ve Yüksel Şeneroğlu 59 UL 210 plakalı araçlarıyla Yüzüncü Yıl Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde bulunan ve cinayet olayıyla ilgili soruşturmayı yürüten Bağcılar Asayiş Büro Amirliği önüne gelerek araçta beklemeye başladı. İkilinin karakolun karşısındaki sokak içerisinde park ettikleri araçlarında bulunduğu sırada başka bir araçla gelen kişiler tarafından ateş

        açıldı. Açılan ateşte Tutum ve Şeneroğlu yaralandı. Saldırganlar ise geldikleri araçla olay yerinden hızla kaçtı. Emniyet binasının önünde gerçekleşen silahlı saldırıda yaralanan Tutum ve Şeneroğlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Tutum'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Şeneroğlu'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde boş kovan ve parmak izi çalışması yaptı. Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ