Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başbakan Erdoğan Almanya'da

        Başbakan Recep TayyipErdoğan, Köln'de bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmek üzere geldiği otelin önünde güllerle karşılandı.

        BaşbakanErdoğan, Köln Askeri Havalimanı'ndan kent merkezindeki bir otele geçti. Burada toplanan bir grup vatandaş, BaşbakanErdoğan'ın makam aracına gül attı.

        "Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle" sloganları atan grup, BaşbakanErdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

        Öte yandan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı miting bazı gruplar tarafından protesto edildi. Protestocu gruplar toplandıkları Köln'deki Ebertplatz'dan gösterinin yapılacağı alana doğru yürüdüler.

        Erdoğan, kalabalık grubu selamladıktan sonra Almanya'daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmek üzere otele girdi. Basına kapalı gerçekleşen toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü.

        Erdoğan daha sonra Hyatt Otel'de Almanya eski Dışişleri Bakanı Gudio Westerwelle'yi kabul etti. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

        KONUŞMA YAPACAK

        Başbakan Erdoğan, Westerwelle ile görüşmesinin ardından, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) kuruluşunun 10'uncu yıldönümü etkinliğinin yapıldığı Lanxess Arena Spor Salonu'na geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ