Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da cinayet, Eski sevgilisini evine çağırıp kocasına öldürttü

        Adana'da 33 yaşındaki M.K. eşi 29 yaşındaki Y.K.'nın evli iken 6 ay ilişki yaşadığı eski sevgilisi 48 yaşındaki F.E'yi evine çağırttırıp öldürdü.

        Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi Y.K., 3 yıl önce eşi M.K. ile boşanmak için ayrıldı. Bu sırada genç kadın tanıştığı döner ustası F.E. ile aşk yaşamaya başladı. F.E. ile 6 ay süren ilişkisinin ardından eşi M.K. ile barışan Y.K., evine döndü.

        F.E. de ilişkisini sürdürmek istedi ancak genç kadın bunu kabul etmedi. F.E'nin bugüne kadar ısrarla birlikte olmak istemesi ve tacizlerinden rahatsız olan genç kadın yaşadıklarını eşi M.K.'ya anlatıp, "Ben seni seviyorum bir hata yaptım"dedi.

        Ardından da F.E'yi arayıp, 'Eşim işe gitti gel görüşelim' diyerek evine davet etti. F.E., yanına bıçak ve plastik cop alıp, Y.K'nın evine geldi. F.E., evde kendini bekleyen M.K. ile kavgaya tutuştu. M.K, F.E'yi elindeki bıçağı alıp kasığından ve göğsünden bıçakladı. Yaralanan F.E, kaçarken merdivenlerde yere yığıldı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği F.E'nin öldüğü anlaşıldı. M.K. ile Y.K gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ