Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, 23 yıllık eşi Birgül Feyzioğlu’ndan boşandı

        CEMAL DOĞAN / HT GAZETE

        TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, 23 yıllık eşi Birgül Feyzioğlu’ndan ‘evlilik birliğinin temelden sarsıldığı’ gerekçesiyle boşandı. Çift karşılıklı tazminat talep etmezken çocuklar annede kaldı

        ÜNLÜ hukukçu ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu (44), avukat eşi Birgül Feyzioğlu’ndan Ankara 10. Aile Mahkemesi’nin kararıyla 21 Nisan 2014’te boşandı. Boşanma, tarafların ‘anlaşmalı’ ve ‘ek protokol’ dilekçeleri üzerine gerçekleşti.

        Avukat Güldal Düzen’in katıldığı dava kısa sürede sonuçlandı ve 23 yıldır evli olan çift, ‘evlilik birliğinin temelden sarsılması’ gerekçesiyle resmen ayrıldı.

        HABERTÜRK’ün edindiği bilgiye göre taraflardan Birgül Hanım, Feyzioğlu ile birlikteliklerinden olan biri 16, diğeri 21 yaşındaki iki kızını yanına aldı.

        Birgül Hanım, Feyzioğlu’ndan maddi veya manevi tazminat talebinde bulunmadı. Nafaka talebi de söz konusu olmadı. Çocukların “Feyzioğlu” soyadını taşımaları protokolde yer aldı.

        GÖRÜŞ BİLDİRMEDİLER

        Metin Feyzioğlu, eski eşi Birgül Hanım ve tarafların avukatlarından Güldal Düzen, boşanma olayıyla ilgili sorulara yanıt vermediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ