Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kızgın koca kayınpederinin evini bastı: 2 ölü, 2 yaralı Samsun'da dehşet anları Samsun'da dehşet Kızgın koca dehşet saçtı

        Samsun'un Çarşamba ilçesi Gökçeçakmak (köyü) Mahallesinde kayınpederinin evini basan koca, aileye kurşun yağdırdı. Olayda iki kayınbirader öldü, karısı ve kayınpederi de ağır yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, bu yaz başında Çarşamba Alibeyli (köyü) Mahallesinde fırıncılık yapan 20 yaşındaki Hamza K Gökçeçakmak (köyü) Mahallesinde yaşayan sevdiği 19 yaşında ki Zeliha Durmuş'u kaçırarak imam nikâhı yaptı. 2 ay sonra Zeliha Durmuş imam nikâhlı kocasından resmi nikâh istemesi üzerine darp edildiği iddia edildi. Genç kadın bunun üzerine Gökçeçakmak'ta ki baba evine kaçtı.

        Karısının babasının evine dönmesine öfkelenen koca Hamza K. yanına babası Yakup K. ve kardeşleri Hamza, Eyüp, Mustafa K.'yi de alıp minibüsle, öğleden sonra Gökçeçakmak'ta ki eşi Zeliha Durmuş'un babasının evini bastı. K. ailesi fertleri 2 adet pompalı tüfekle Durmuş ailesine kurşun yağdırdı. Zeliha Durmuş'un ağabeyleri İsmail ile İsa Durmuş olay yerinde hayatlarını kaybederken, ağır yaralanan baba Ahmet Durmuş ile Zeliha Durmuş da Çarşamba Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılar hayati tehlike şüphesiyle Samsun'a sevk edildiği öğrenildi.

        Jandarma ve polis olayla ilgili her yerde şüphelileri ararken köyde ve hastanede geniş güvenlik önlemeleri alındı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ