Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (9 Temmuz 2019 Salı)
        1

        Aslan’daki Merkür Mars’la birleşiyor. Bu takımyıldız ile kendinizi huzursuz hissedeceksiniz. Hiçbir şeyi titizlikle ele almayacaksınız. Çeşitli konular hakkında konuşmayı seviyorsunuz ama dinlemeyi ihmal edip bir konudan diğerine aşırı derecede acele atlıyorsunuz. Bugünkü davranışlarınızda iki kez düşünün ve asil ve akıllı olun. Bu koşullar sizi çabuk öfkelenen, dokunaklı, ulaşılmaz ve engelleyici kılar. Yarım Ay Terazi’ye girecek. Bu takımyıldız, kariyer, aile hayatı ve karşı cinsle ilişkilerde zorluklar ortaya koymaktadır. Melankoli ve mutsuzluk ile birlikte engeller ve kısıtlama görünebilir. İlişkiyle ilgili olarak şu anda iyi bir seçim yapmayabilirsiniz. Ani kararlardan kaçının.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün senin için harika bir gün. Ruh halin iyi ve her şey yolunda gidiyor. Hayatında her alanında başrol oynayacaksın. Romantizm ve aşk kesinlikle bugünün gündeminde. Kendin ol ve insanların yanlışlarına gülmenin uygun olmadığını hatırla. Alçakgönüllü olmanda fayda var.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün diğer insanlar spotları üzerinden çalabilir, ama bunun sizi üzmesine izin vermeyin. Eğlenin ve detaylar için endişelenmeyin. Bugün dinamizm, hayatınızın değişmesi gereken belirli alanlarını dönüştürmenize yardımcı oluyor. İçinde bulunduğun sıkıntıdan çıkman için adım atabilirsin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdikleriniz bugün sizinle kavga etmeye çalışıyor gibi görünebilir. Başını belaya sokan önyargılı tavrın olabilir. Karşınızdaki kişinin yanlış yaptığını otomatik olarak varsaymayın. Her anlaşmazlıkta öğrenilmesi gereken değerli bir ders var.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğin yakın biri, olayların durumundan hoşnutsuzluğunu ifade edebilir. Belki havada biraz gerginlik olabilir. Harekete geçmeni gerektiren belirli bir huzursuzluk hissedeceksin. Ne yazık ki, dikkatli olmazsan bu eylemin daha büyük sorunlara yol açması muhtemel görünüyor.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ateşler içindesin. Seni sorumluluk almaya itecek çok önemli olaylar olacak. Sevdiklerinle arandaki iletişim netleşecek. Tüm sosyal buluşmaların, sorunsuz bir şekilde devam etmesini bekleyebilirsin ama pürüzler ortaya çıkabilir. Sakin kalmakta fayda var.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günün enerjisi seni hayatının sorumluluğunu almaya ve kendini yeniden keşfetmeye çağırıyor. Derine inip içindekileri çözmedikçe tıkanma yaşayacağın bir enerji var. Bazı şeyleri sürekli halının altına süpüremezsin.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yaşamında bazı barikatlarla karşılaşabilirsin. Belki kalbin ilerlemeni engelliyordur. Hayatındaki boşlukları doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacın yok. Kendine olan güvenini artırmak için ne kadar değerli olduğunu kendine hatırlat ve yoluna öyle devam et.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün cesur ve agresif olacaksın. Böylesine dinamik olmak böyle bir günde ödüllendirici olabilir. İnsanlar senden haber almaktan memnun olacaklar. Fikirlerin değerli olacak ancak diğer insanların düşünce tarzlarına uyacak şekilde ayarlamalar yapman gerekebilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk bugün senin tarafınızda. Tüm romantik ve sosyal durumlara açık olabilirsin. Bugün ayrıca, yaratıcı projeler için keskin bir göz gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Ruh haliniz olumlu ve neşeli. Kendini ifade etmeyi seçtiğin zaman yumuşak olmanda fayda var.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı aşk ve romantizm meseleleri gerginliğe neden olabilir. Şişirilmiş egolar, sen ve eşin ya da sevgilin arasında sorun yaratabilir. Her zamankinden biraz daha tartışmacısın. Dikkatli olmazsan, anlaşmazlık kıvılcımlarının alevlenmeye başlaması muhtemel görünüyor. Yangın söndürücüyü el altında bulundurun.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatının sorumluluğunu eline almanın zamanı geldi. Ne kadar çok eylemde bulunursan, o kadar canlı hissedeceksin. Hazırsın. Kendinden emin ol ve hedeflerinin gösterdiği yolda yürümeye başla. Ertelemek için daha fazla beklemenin anlamı yok, yeterince bekledin.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Saklanma, bugün gölgelerden çıkma günü. İçinde harekete geçmeni isteyen bir kıvılcım var. İlerlemeye devam et ve sonuçlar hakkında çok fazla endişelenme. Bugün, her cümlede gizli bir anlam için aramak için uygun bir gün değil. İnsanlar sözleriyle kırıcı olabilirler. Aşırı tepki verme.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ