• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Fatih Hepokur / MANAVGAT - AHT

Antalya'nın Manavgat İlçesi Sarılar Beldesi'nde CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği çay partisine katılan ünlü manken Tuğba Özay, ileriki yıllarda siyasete atılmayı düşündüğünü belirterek, "Temiz bir siyaset yapacağım" dedi.

Podyumlarda görmeye alıştığımız ünlü Manken Tuğba Özay, bu kez de siyaset arenasında boy gösterdi. CHP Sarılar Kadın Kolları'nın düzenlediği çay partisine katılan Özay'a kadınlar ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Nisa Düğün Salonunda yapılan çay partisine CHP Antalya Milletvekili Atila Emek, Sarılar Belediye Başkanı ve CHP Sarılar Adayı Mustafa Erkan Ersoy ve çok sayıda partili de katıldı. Kadınlar Özay'la fotoğraf çektirmek birbiriyle yarışırken, Özay'da yoğun ilgiden memnun kaldı. Çocuklarda ellerine imza attırmak için ünlü mankeni adeta çembere aldı.

İLK KEZ ŞİİRİNİ OKUDU

Tuğba Özay, programda Mayıs ayında çıkarmayı düşündüğü yeni albümünden şiir okudu. Albümünden ilk defa şiir okuduğunu belirten Özay, "Armoni" adlı şiirini Sarılar halkına seslendirdi. Şiirin ardından salonu dolduranlar Özay'ı alkış yağmuruna tuttu. Kendisinin de artık Manavgatlı olduğunu ifade eden Özay, "Artık bende Manavgatlı, Sarılarlı oldum. Annem ve babam Manavgat'ta yaşıyor. Ben de zaman zaman çiftliğime gelerek dinleniyorum" dedi. Çay partisine davet eden Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'a teşekkür eden Özay, "Sayın Başkan çok dürüst ve ilkeli biri. Kendisine sonsuz destek veriyoruz. Eşine de çok teşekkür ediyorum. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir bayan vardır diyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.

SİYASETE GİRECEĞİM

Gazetecilerin "Siyasete atılacak mısınız?" sorusu üzerine Özay şöyle dedi:
"Evet kesinlikle siyasete atılmayı düşünüyorum. Ben bunun tohumlarını kundakta atmışım. Dokuz yıl öncede partiye üye olmuştum. Burada önemli olan ideoloji ya da parti değil. Önemli olan insanlara iyi işler hizmetler yapabilmek. Yaşadığımız Dünya'yı güzelleştirebilmek. Ben kesinlikle duyarsız kalamıyorum. Bırakın ünlü olmayı, Tuğba Özay olmayı sonuçta ben de gencim, bir bireyim. Duyarsız kalmak istemiyorum. Dolayısıyla önümüzdeki yıllarda siyasete girmeyi düşünüyorum ve temiz bir siyaset yapmak istiyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME