Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

YATAK odası serüvenleri yayınlanan ünlüler kervanına, Amerikalı ünlü modacı Kim Kardashian da katıldı. O.J. Simpson’ı büyük bir ustalıkla mahkemede savunan avukatlardan Robert Kardashian’ın kızı olan ünlü moda tasarımcısı Kim Kardashian’ın, üç yıl önce çekilmiş yatak odası görüntüleri Vivid Video tarafından 1 milyon dolara satın alındı.

 



 Plak yapımcısı Damon Thomas ile dört yıl süren bir evlilik yaşadıktan sonra boşanan, daha sonra Jessica Simpson’dan ayrılan Nick Lachey ile ilişki yaşayan Kardashian’ın, sevgilisi Ray J ile birlikte yatak odası serüvenlerini içeren görüntülerin, Vivid Video tarafından DVD’ye aktarıalrak satışa çıkartılacağı belirtildi.
     
       Ünlü tasarımcının seks görüntülerini içeren kaseti, adı açıklanmayan bir kaynaktan 1 milyon dolar karşılığında satın aldıklarını açıklayan Vivid Video Başkanı Steven Hirsch, DVD’ye aktarılmış görüntülerin 28 Şubat’tan itibaren satışa sunulacağını belirtti.
      Hirsch, "Kardashian’ın sıcak yatak odası görüntülerinin bulunduğu kasetin tüm yasal yayın ve satış hakları elimizde. Otuz dakikayı aşkın görüntülerin yürekleri hoplatacağına inanıyoruz" dedi. Skandalların kadını olarak ünlenen ve kendi videolarını da internette yayınlalan Paris Hilton’un yakın arkadaşı Kim Kardashian’ın görüntüleri bir dönem ilişki yaşadığı Ray J ile birlikte çektikleri belirtildi.


       NAFİZ ALBAYRAK New York DHA

BAKMADAN GEÇME