Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Eşim çok destekledi
Sosyetenin sevilen isimlerinden Aslı Çiftkurt, birkaç yıl önce oyunculuğa başlamış, önce ’Hırsız Var’ filminde, ardından da ’Nefes Nefese’ adlı gençlik dizisinde rol almıştı. Daha sonra Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’nda işe başlayan Aslı Çiftkurt, her fırsatta "Çocukluğumda ailem oyuncu olmama izin vermemişti. Ama eşim beni çok destekledi" diyordu.

Ancak Aslı Hanım’ın tiyatro sevdası, sürpriz bir aşkı da beraberinde getirdi. Aslı Çiftkurt’un, bir süre önce basın mensuplarına "İki aydır bir kadınla çok özel bir ilişkim var. Paparazzilere açık davet, bizi yakalayabilirseniz yakalayın" diyen Levent Kırca’yla aşk yaşadığı öğrenildi. İlişki ciddiye binince, Aslı Hanım da 13 yıllık eşi Tahsin Çiftkurt’tan geçtiğimiz hafta boşandı.

13 yıllık evliliğini bitirdi
Tahsin Çiftkurt’la 13 yıllık evliliğinden 8 yaşında bir de kızı olan Aslı Çiftkurt, ayrılığın arkasında başka bir aşk olduğu yönündeki dedikoduları yalanladı.

Yaklaşık bir yıldır eşiy-le aralarında sorunlar olduğunu söyleyen Aslı Hanım, "Ama kızımız için bu sorunların üstesinden gelmeye çalıştık. Olmayınca da birbirimizi daha fazla yıpratmamak adına ayrılmaya ka-rar verdik" dedi.

BAKMADAN GEÇME