Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ünlü gazeteci Reha Muhtar, Nazlı Ilıcak ve Mehmet Ali Ilıcak'ınbirlikte hazırlayıp sunduğu "Çapraz Ateş" programına konuk olarak katılan hukukçu Kezban Hatemi, İbrahim Tatlıses için "Damızlık" kelimesini kullanınca ortalık karıştı. Yayına bağlanan Tatlıses'le Hatemi arasında tartışma çıktı.Kezban Hatemi, İbrahim Tatlıses için "Damızlık" kelimesini kullanılınca alkışlandı. Bu alkışların dikkate alınmaması gerektiğini söyleyen İbrahim Tatlıses, öncelikle Hatemi'den "Damızlık" kelimesini açıklamasını istedi. Kendisinin örf ve adetlere gayet bağlı bir kişi olduğunu, mağarada doğduğu halde bunu hazmettiğini söyleyen Tatlıses, "Ahlaki durum dediniz. Aynaya baktığım zaman kendimin ne olduğunu biliyorum. Kezban Hanım, benim nerde ahlaksız olduğumu gördünüz ablacım. Ben size ahlakı öğreteyim" dedi. Bu sözlerin üzerine Hatemi, Tatlıses'in iki program önce "Arkamda 27 kadın var" dediğini iddia etti. Yavaş yavaş sinirlenmeye başlayan Tatlıses, Hatemi'ye kulaklarını yıkatmasını söyledi. İşte bu noktadan sonra ipler iyice gerildi ve ikili arasında şu konuşmalar geçti:

İbrahim Tatlıses: Ablacım kulaklarınızı kontrol ettirin bir.

Kezban Hatemi: Siz kulaklarınızı kontrol ettirin. Ayrıca ben sizin ablanız da değilim.

İbrahim Tatlıses: Ben "Arkamda 27 kadın var" diye bir şey demedim.

Kezban Hatemi: Ben sizin ne dediğinizi çok iyi biliyorum ve kadın hakları savunucusu olarak takip ediyorum.

İbrahim Tatlıses: Peki kadın hakları savunucusu olarak size aynen soruyorum. Bundan dört sene önce sahip çıktığınız insan hakkında bir cümle söyleyip kapatacağım. Ablanız ya da kardeşiniz var mı?

Kezban Hatemi: Hayır yok.

İbrahim Tatlıses: Peki olsaydı. Siz ablanızın 7 sene birlikte olduğu sevgilisine göz koyar mıydınız?

Kezban Hatemi: Beni bu tür ilişkiler ilgilendirmiyor.

İbrahim Tatlıses: Ben bir şey soruyorum ama özür dilerim. Dört sene önce sahip çıktığınız kadını şimdi şöhreti indi havası indi diye bir köşeye attınız. Sahip bile çıkmıyorsunuz. O dediğiniz kadın, yedi sene ablasıyla birlikte olan adamla birlikte. Ben, o insanın adını bile kullanmıyorum; ki siz bana ahlaktan söz ediyorsunuz.


Hürriyet

BAKMADAN GEÇME