Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kefaletle serbest bırakıldığı halde iki kez daha akollü araba kullanırken yakalanan Hilton, 23 gün kalacağı cezaevi koşullarına alışmaya zorlanıyor.

Hilton, geçen hafta pazar günü girdiği hücresinden çıkacağı günü iple çekiyor. Ama diğer mahkumlar onun özgürlüğüne kavuşmasını Paris Hilton'dan daha fazla istiyorlar. Çünkü Hilton her dakika hıçkırarak ağlıyor. Böyle yaparak hem kendisine hem de diğer mahkumlara cehennem azabı yaşatıyor.

Genç varisin psikiyatristi  Dr. Charles Sophy, 23 gün boyunca Paris’e hizmet edecek psikolojisinin bozulmaması için her gün 2 saat yanında olacak.

Sadece doktoru değil hemen bütün cezaevi Paris için seferber olmuş durumda.

Elbette beklendiği gibi Paris kayırılıyor, eski püskü kıyafetler yerine yepyeni kıyafeti diğer mahkumlardan daha fazla içecek ve yiyecek alma hakkına sahip.

Üstelik diğer mahkumlar gibi soyadıyla değil Bayan Hilton diye çağrılıyor. Ancak cezaevinden alınan bilgilere göre bütün bunlara  rağmen Paris hayatından hiç de memnun değil, söylentilere göre televizyonlarda gördüğümüz Barbie görünümünden eser kalmamış, sürekli ağlamaktan gözleri şişmiş ve saçları da taranmamaktan birbirine dolaşmış üstelik ne yemek yiyor ne de uyuyor.

 

BAKMADAN GEÇME