Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Olaylar beni üzdü
Zeytinburnu Olivium Alışveriş Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Yanardağ, toplantıya "Beni hepiniz biliyorsunuz, hakkımda yıllardır olumlu olumsuz çok şey yazıldı çizildi ama hiç basın toplantısı yapma gereği duymadım. Çünkü hakkımda çıkan hiçbir şey son dönemde ortaya atılan şeyler kadar üzmedi" sözleriyle başladı. Yanardağ kendisiyle ilgili ortaya atılan "Bebek Ali Serter'den değil iddiası hakkında ise "DNA testi yaptırarak bebeğin babasının Ali olduğunu kanıtlayacağım" dedi.
Ali kızından emin
Ali Serter'in kesinlikle bir DNA testi talebi olmadığını vurgulayan genç oyuncu şunları söyledi: "Ali bebeğin kendisinin olduğuna emin. Kendini rahat hissettiği bir sürede kamera karşısına çıkacak. Ben bu DNA testinin yapılmasını istiyorum, kendisine talebimi ilettim. DNA testi mahkeme kararıyla yapılan bir test. Erkeğin mahkemeye başvurup bu kararı alması gerekiyor. Kadının bunu isteme hakkı yok. Ali eğer sen istiyorsan yaptırırız dedi."
Bebeğime ailem bakıyor
Yanardağ, kayınvalidesinin babasının evinin kapısına dayanmasıyla ilgili, "Olayların bu raddeye nasıl geldiğinin ben de farkında değilim. 9 aydır Ali Serter'den ayrıyım ve bana ailem bakıyor. 9 aydır hiç arayıp sormayanlar, 9 ay sonra kameralarla çıkıp babamın evinin kapısına dayanıyor. Ali annesine çok kızgın. Avukatımla görüştüm. Manevi tazminat davası açmaya karar verdim ama Ali'nin yoğun ısrarları sonucunda vazgeçtim" dedi.

Arzu Yanardağ, "Zamanında çok yanlış yapmış olabilirim ama bunlar benim geçmişimdir. Zaman zaman sırtıma yük olarak geliyor, canımı acıtıyor" dedi.

BAKMADAN GEÇME