Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Eski Yargıtay Başsavcısı Savaş kendisine haber vermeden evlenen kızı Alev'i evlatlıktan reddetti.

Nikahı basından öğrendiğini söyleyen Vural Savaş star'a "Benim artık Alev diye kızım yok" dedi. Anne Nermin Savaş ise adı pekçok ünlü isimle anılan damadı Serkan Eltut'un uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdü.

Kızına da zorla uyuşturucu verildiğini söyleyen Savaş "Alev aklı başında bir kızdı, öyle bir adamla nasıl evlendi hala inanamıyorum.Bir şey yaptıklarını düşünüyorum"dedi.

Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş, küçük kızı Alev Savaş'ın Antalyalı işadamı Serkan Eltut ile gizlice evlendiğini gazetelerden öğrenince şoke oldu ve kızını evlatlıktan reddetti.Nermin Savaş ise "Şoktayız, perişanız.Kızıma uyuşturucu verdiler,kandırdılar.Alev'i kurtaramadım"diye konustu.

Nermin Savaş eşinin sürpriz evlilik haberi üzerine sağlık durumunun bozulduğunu anlattı.Kızının düğün haberini gazetede okuyan Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş,"Kızımı evlatlıktan reddettim"demekle yetindi.

Düğün haberini öğrendikten sonra kızları Alev'e ulaşmak için herhangi bir çaba harcamadıklarını anlatan Nermin Savaş,"Perişan bir haldeyiz. Arasak da ne diyeceğiz" diye konuştu.

UYUŞTURUCU İDDİASI


Kızının uyuşturucunun etkisinde iken nikah masasına oturduğunu söyleyen Savaş,"Kızıma uyuşturucu vermişler, yaptığı aklı başında bir hareket değil" iddiasını ortaya attı.Serkan Eltut'un ailesi ile de görüştüğünü söyleyen anne Savaş,"Serkan uyuşturucu müptelasıymış.Alev aklı başında bir bir insan.onunla evlenmezdi.Kızıma bir şey yaptıklarını düşünüyorum.Çocuğumuzu kurtaramadık"dedi.Savaş,"Artık bizim öyle bir kızımız yok.Evlatlıktan ret için mahkemeye başvuracağız"diye konuştu.

İKİNCİ EVLİLİĞİ

Alev Savaş 2000'de işadamı Selim Gençler'le evlenmişti.Bilkent Turizm bölümü mezunu Savaş'ın evliliği, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1 yıl sürdü.İkinci evliliğini Eltut'la yaptı.İlk eşini trafik kazasında kaybeden Eltut'un ismi bazı mahkemelerle deduyulmuştu.

Zafer Kütük



 


BAKMADAN GEÇME