Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Ünlü manken Tuğba Özay, Karadenizli biriyle izdivaç yaşamak istediğini, evleneceği kişinin de Karadenizli olmasını istediğini söyledi.
Bir otomobil bayisinin açılışına katılmak için Trabzon'a gelen mankenler Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz, tanıtımını yaptıkları otomobillerden çok kendilerinin ilgi görmesiyle oldukça mutlu oldu. Baba tarafından Trabzonlu olan manken Tuğba Özay ise hemşehrilerinden gördüğü ilgiye çok teşekkür ederek Karadenizli biriyle izdivaç yaşamak istediğini dile getirdi.
"Babam gibi sevebileceğim birini bulmam halinde Karadenizli biriyle izdivaç yaşamak istiyorum" diyen Özay, "Trabzonlu bir babanın kızıyım. Dedelerim de Trabzonlu. Biz burada aşiret gibi yayılmışız. Sülalemiz Trabzon, Samsun, Giresun ve Ünye'ye kadar her tarafa yayılmış. Benim de en büyük isteğim Karadeniz'in yaylalarında ev sahibi olmak. Doğa ile iç içe, oksijeni bol, her tarafı orman olan dağlarda güzel manzaralı bir yerde evim olsun istiyorum. Babam gibi sevebileceğim birini bulmam halinde de Karadenizli biriyle izdivaç yaşamak istiyorum. Evleneceğim kişinin de Karadenizli olmasını isterim" diye konuştu.
Trabzonspor taraftarı olduğunu kaydeden Özay, ileriki yıllarda da Bordo-mavili takımın yönetiminde yer almak istediğini söyledi. Karadenizlilerin milliyetçi olduğunu ve bu bölgede hemşehriciliğin güçlü olduğunu belirten Özay, "Karadeniz fırtınası çok tehlikelidir. Özellikle Karadeniz kadınının eline düşmesinler" dedi.
22 Temmuz'da yapılacak seçimde Türkiye'nin çıkarlarına kim daha fazla hizmet edecekse, o görüşün iktidara gelmesini isteyen Özay, seçimde mutlaka oy kullanacağını belirterek bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. "Benim rengim zaten bellidir" diyen Özay, seçimlerle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:
"Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne ve tabii ki geçmişimize de sahip çıkan, kültürümüze, topraklarımıza, insanımıza sahip çıkan, değer veren,
Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda hareket eden kimse o iktidara gelsin. Benim rengim zaten bellidir. Üyesi olduğum parti bellidir. Türban bu ülkede hep vardı ama bunu ideolojik hale getirip bundan çıkar sağlayanlara şiddetle karşıyım. Türk de, Kürt de, Alevi de, Sünni de, Ermeni de, Rum da bizim. Türkiye Cumhuriyeti çok kozmopolit bir ülke, her kültürden insan var. Önemli olan bizim Türkiye Cumhuriyeti toprakları altında kardeşçe, tek yürek, tek bilek yaşayabilmemiz. Barıştan, dostluktan ve kardeşlikten yanayım. Dış güçlerin provokasyonuna gelmemeliyiz. Şu anda yaşanan terör olayları bile bunların sonucudur. Kardeşi kardeşe vurdurmasınlar. Kimse de bundan seçim öncesi meyve toplamaya çalışmasın."
Doğa Bekleriz ise seçimde oy kullanacağını, ancak hangi partiye oy vereceğine seçim günü karar vereceğini ve bunun şimdiden açıklanmasını doğru bulmadığını ifade etti. Doğa Bekleriz, İbrahim Tatlıses'in milletvekili adaylığıyla ilgili olarak da, "Ben onun bağımsız aday olacağını biliyordum. Genç Parti'ye (GP) geçtiğinden haberim yok. Bu konu hakkında yorum yapmak istemem. Kendini nerede mutlu hissediyorsa, nereye yakın hissediyorsa orayı seçmiştir" dedi.

İHA

BAKMADAN GEÇME