• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Fenerbahçe'nin yıldız transferi Brezilyalı Roberto Carlos, Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamanın kendisine gençlik aşısı gibi geldiğini söyledi.


Kariyerinin 11 yılını İspanya'da top koşturarak geçiren 34 yaşındaki Carlos, İspanyol özel radyo kanalı Cadena Ser'e verdiği röportajda, 4 yıl daha futbol oynamak niyetinde olduğunu belirterek, ''Normalde 34 yaşında insanlar kariyerlerine son veriyor, ama ben kariyerime yeni başlıyor gibiyim. Fenerbahçeliler benim yeniden önemli olduğumu hissetmemi sağladılar. Geleceğim karanlık gibi görünüyordu ama onlar bana kapı açtılar ben de ışığı gördüm, onların adımlarıyla yürüdüm'' dedi.

Daha önce İnter Milan'da oynayan Carlos, bir ara İtalya'ya dönmeyi düşünse de Fenerbahçe'ye gitmeye karar verdiğini belirterek, ''Real Madrid gibi İnter de bana 1 yıllık sözleşme teklif etti ama benim hedefim, formum yerinde olduğu müddetçe 4 yıl daha oynamak'' dedi.

-''FENERBAHÇE BANA REAL MADRİD'İN VERMEDİĞİNİ VERDİ''-

Fenerbahçe ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan Carlos, şöyle konuştu:

''Fenerbahçe bana Real Madrid'in vermediğini verdi. Real Madrid'in formasını giymeyecek olmak beni kötü ediyor, ama geriye bakamam. Para için gitmedim. Çünkü Türkiye'de İspanya'dakinden çok daha az kazanacağım. Geçen hafta Fenerbahçe taraftarları tarafından çok sıcak karşılandım. Bu inanılmazdı. Tamamen dolu bir statta sözleşme imzaladım. En iyisini yapan bir Roberto Carlos görmeyi hak ediyorlar. Kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olan en üst noktaya çıkmak için deneyimimi kullanacağım.''


 

AA

BAKMADAN GEÇME