Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
"Eşiniz Arzum Onan nerede?" sorusuna ise gülümsemeyle yanıt verdi

1996 yılında büyük bir aşkla nikah masasına oturan 1993 Avrupa Güzeli Arzum Onan (34) ve aktör Mehmet Aslantuğ'un (46) evlilikleri sanat dünyasında parmakla gösteriliyordu. Ancak bir süreden bu yana, herkesin imrenerek baktığı evliliklerinin çatırdadığı konuşuluyordu. 7.5 yaşında Can isimli bir oğulları olan çift ise "Ayrılıyorlar" iddiasını her defasında yalanlıyordu.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ikiliden Mehmet Aslantuğ'un önceki akşam Reina'da sarışın bir kadınla eğlenmesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Birlikte geldikleri mekanda, gecenin ilerleyen saatlerine kadar oldukça samimi bir şekilde eğlenen ikili, Reina'dan ayrı ayrı çıktı. Hayli keyifli olduğu gözlenen ünlü aktör, "Arzum Onan nerede?" sorusuna anlamlı bir gülümsemeyle yanıt verdi. Aslantuğ'un birlikte eğlendiği genç kadın ise hiç bir soruya yanıt vermedi.

Eşiyle birlikte görünmüyor


Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, çok uzun bir süredir birlikte görünmedi. 2 yıl lenf kanseri tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuşan Arzum Onan geçtiğimiz yıl Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki bir davette eşiyle boy göstermiş, mutluluk pozları vermişti. İkili ardından da Bodrum'da tatil yapmıştı.

Mehmet Aslantuğ, bu yaz ise Bodrum'da tek başına tatil yaparken görüntülendi. Gözler Arzum Onan'ı ararken, çift, konu hakkında konuşmaktan kaçındı.

Aslantuğ eşini dövdü mü?

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un evliliklerinin çatırdadığına dair ilk iddialar, 2 yıl önce gündeme gelmişti. Hatta o dönem onlü oyuncunun eşini ağır şekilde dövdüğü kulaktan kulağa yayılmıştı. Ancak hem Mehmet Aslantuğ hem Arzum Onan bu iddiayı yalanlamıştı.

Vatan

BAKMADAN GEÇME