Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Garsonluktan kazandıkları parayı kariyer için harcayan starlar emeklerinin karşılığını kısa sürede aldılar

Mariah Carey

Pop yıldızı Mariah Carey aslını inkar etmiyor. Vision of Love şarkısıyla dillerden düşmeyen şarkıcı, ‘Uzun süre karnımı doyurmak için garsonluk yaptım’ diyor. Dünyanın en çok dinlenen R&B yıldızı modern müzikte yedi, klasik müzikte beş oktavlık sesini duyurabilmek için 10 yıl restoranlarda garson olarak çalıştı. Kazancını ev kirasına bahşişleri müzik okuluna yatıran şarkıcı emeğinin hakkını fazlasıyla aldı.

Russell Crowe

Gladyatör ve A Beautiful Mind adlı Oscarlı filmlerde oynayan Russel Crowe, ‘Hollywood’a gökten zembille inmedim’ diyenlerden. 20’li yaşlardan beri oyunculuk için uğraşan Crowe, restoranlarda hem temizlik işçisi hem de garson olarak çalışmış. Crowe, ‘Bir garson olarak da işimi hakkıyla yapar ve en az oyunculuk kadar zevk alırdım’ diyerek hayranlarını şaşırtıyor.

Sandra Bullock

1990’larda şöhreti yakalayan Hız ve Sen Uyurken gibi filmlerin aktristi, oyunculuk derslerine başlamadan önce sigaracı kız ve kokteyl garsonu olarak çalışıyordu. Sigara satarken fotoğrafı çekilip keşfedilen Bullock’un yüzü beğenilince önce reklam ardından oyunculuk teklifleri aldı.

Kelly Brook

İngiltere’nin en çekici sunucusu olan Kelly Brook, MTV adına program yapmadan önce garsondu. Brook, kazandığı parayı diksiyon derslerine harcayarak önce bir kanalda iş kaptı, sonra diğer şovlara sıçradı.

Heykeli dikilecek adam

Sırbistan’ın Belgrad şehrinin Zitiste Köyü’ne sel felaketine karşı insanlara moral olsun diye Rocky Babloa’nın heykeli dikildi. Sylvester Stallone’nin 1980’lerde rol aldığı Rocky tiplemesi her zorluğun üstesinden geliyordu.

Daha önce Amerika’nın Philadelphia Eyaleti’ne de heykeli dikilen Rocky Balboa’yı bu kez Hırvat bir heykeltıraş şekillendirdi. Üç metre boyundaki Rocky Balboa heykeli halkın ve turistlerin yoğun ilgisini topluyor.

Jennifer Aniston

Friends dizisiyle şöhret olan Jennifer Aniston ünlü olmadan önce hem markette kasiyer hem de garsondu. Aniston da diğer meslektaşları gibi garsonluktan kazandığı parayı gelecek için yatırıma dönüştürmeyi başardı.‘İki saat ders almak için haftada altı gün garsonluk yapıyordum’ diyor.

Star

BAKMADAN GEÇME