Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Zico, yapmalarını istediği hareketleri futbolcularına uygulamalı olarak gösterirken, bazıları yerine getirmekte zorlandı

Önce Anderlecht, ardından Gaziantep karşısında elde edilen galibiyetler, sezona sıkıntılı başlayan Zico’nun moralini yükseltti. Bunu çalışmalarda rahatlıkla görmek mümkün. Tıpkı dünkü idmanda olduğu gibi. Aşırı sıcağa ve yüksek nem oranına karşın, futbolcuları kadar canlı ve diri gözüken tecrübeli hoca, bir an futbolculuk günlerini anımsadı ve şimdiye dek pek yapmadığı birşeyi yaptı; Futbolcularından istediği hareketleri önce uygulamalı olarak, hem de 3’er 4’er kez gösterdi.
     
İdeal 11 sahaya

Zico, daha sonra, “Hadi bakalım, sıra sizde'' diyerek bunların yapılmasını istedi. Tecrübeli hoca, forvete kanatlardan ortalarla gol çalışması yaptırırken, Edu savunma oyuncularını çalıştırdı. İdmanın yıldızı Alex, golleriyle alkış toplarken, sağ ayak bileğindeki bağlarda esneme olan Kezman, antrenmana katılmadı. Kanarya akşam da tempolu bir idman yaptı. Gaziantep maçında sahaya sürpriz bir kadro süren Zico’nun Sivasspor maçında aslara görev vereceği belirtildi.

Milliyet / Yusuf DURSUN

BAKMADAN GEÇME